Hallitus 2017

Sklubin hallitus valitaan vuosittain demokraattisesti syyskokouksessa, joka pidetään perinteisesti loka-marraskuussa. Hallituslaisiksi voivat hakea Sklubin jäsenet (joita ovat automaattisesti kaikki sosiologian ja taloussosiologian pääaineopiskelijat). Tällä hetkellä hallituksessa on 13 jäsentä ja kolme varajäsentä. Kokoukset ovat avoimia, ja jokainen on tervetullut seuraamaan kokousta. Hallituksen jäsenet ja yhteystiedot löydät tältä sivulta.

Mirka Lappalainen – puheenjohtaja

Puheenjohtajana näkyvin tehtäväni on hallituksen kokousten vetäminen ja niiden suunnittelu. Lisäksi hoidan yhdistyksen byrokraattista puolta, pidän yhteyttä oppiaineiden henkilökuntaan, sekä tarvittaessa hoidan Sklubin edustustehtäviä. Yleisesti siis tehtäväni on ns. paketin kasassa pitäminen ja tehtävien organisointi.
Puheenjohtajan pestin lisäksi istun Westermarck -seuran opiskelijajaostossa, ja sillä saralla vuoden kohokohta on Sosiologipäivät keväällä.

”Pieni tehopaketti, joka selviää kyllä tilanteesta kuin tilanteesta”

”Tiedän että tähän haluttaisiin jotain kevyttä ja hauskaa, mutta pakko sanoa, että tulevat hallitusvastuut eivät pelota yhtään niin paljon sinun ansiosta. Kiitos.”

 

Kaisa Pietikäinen – varapuheenjohtaja

VPJ, PJ:n side bitch, takapiru… mitä näitä nimityksiä nyt on.

Varapuheenjohtajana toimin puheenjohtajan partnerina ja tukena. Tuuraan puheenjohtajaa ja toimin hänen rinnallaan. Katselen sivusta kokonaiskuvaa siitä, miten toiminta edistyy, pitääkö budjetti ja onko kaikki yleisesti reilassa.

Toimikaudella 2017 olen myös SKOM-varajäsen ja työryhmävastaava. Eli ulkosuhteet ja projektihommat on hoidossa.

Järjestöhommien lisäksi opiskelen taloussosiologiaa toista vuotta. Vapaa-ajallani tykkään nauttia laatu (kyykky-) viineistä, musiikista ja laadukkaasta seurasta.

”Kaisalla on homma hallussa ja on todella mukava tyyppi!”

”Upea olemuksesi ja vahva luonteesi luo uskoa tulevaan ja antaa voimaa minulle elää elämääni.”

 

Kati Pitkäjärvi – sihteeri

Sihteerinä suurin tehtäväni on olla yhtä kokousuniversumin kanssa ja koostaa yhtymisestäni pöytäkirja. Tämän lisäksi hiillostan pöytäkirjantarkastajia. Tähän mennessä olen myös myynyt yhden pölynimurin.

”Pieni, pippurinen ja aina tavatessa päivänpiriste”

”Ihana ja upea, hoidit tapahtumavastaavan tehtävät mahtavasti ja nyt konkari sihteerinä on kiva, että olet meitä muita tukemassa.”

Ella Snellman – taloudenhoitaja

Taloudenhoitajana tehtäväni on pitää Sklubin raha-asioista huolta. Huolehdin siis siitä, että tilillä on rahaa ja laskut maksetaan ajoissa. Pidän myös kirjanpitoa tilitapahtumista.

”Ellan hoidossa Sklubin talous on varmissa käsissä! Huikea tyyppi!”

”Meidän iki-ihana pieni takkupää. Raaka-Raision lahja maailmalle.”

 

Koulutuspoliittiset vastaavat

Ville Parviainen, vallankumousagitaattori

Koulutuspoliittisena vastaavana edustan opiskelijanäkökulmaa erilaisissa oppiaineiden ja laitosten palavereissa, kokouksissa ja neuvotteluissa. Samalla valvon jäsenistön etua koulutuksen toteuttamisessa ja toimin linkkinä ainejärjestön ja oppiaineiden välillä. Kopoasioissa keskityn erityisesti kandivaiheen asioihin, mutta maisterikopo-Joonas -kollegan kanssa nämä rajat ovat aina paikoitellen aika lailla häilyvät. Kopoihin saa ja pitää olla yhteyksissä kaikenlaisten tyhmien kysymysten ja mahtavien kehitysideoiden tiimoilta.

”Lahen kasvatti matkalla sosiologian supertähtien joukkoon”

”Kun kopoasiat stressaa niin Villen rauhoittava ääni auttaa.”

”Lahtelaisuudesta riippumatta, olet unelmieni Kopokumppani.”

 

Joonas Toivonen

Kopotoveri Ville tuossa jo aika hyvin kiteyttikin mitä tähän pestiin kuuluu. Minä keskityn maisterivaiheen opintoihin ja kandiuudistuksen kiemuroihin, mutta käytännössä hommat kietoutuvat Villen kanssa tiukasti yhteen ja stressin sekä elämäntuskan yllättäessä tuemme toisiamme kaikin keinoin kokousbriiffeistä aina myöhäisen yön voimahaleihin asti. Opiskelen itse kolmatta vuotta ja olen hallituksessa toista.

”Isoksi venähtänyt espoolainen koiranpentu.”

”Lämminhenkinen tyyppi. Suuri sydän ja takuuvarmaa keikkaseuraa – tätä ei kannata missata!”

 

Olli Jakonen – viestintä- ja markkinointivastaava

Tärkein tehtäväni viestintä- ja markkinointivastaavana eli entisenä tiedottajana on pitää sklubilaiset informoituina yliopistomme ja ainejärjestömme ajankohtaisimmista asioista ja tapahtumista. Hommiini markkinointivastaavana kuuluu myös Sklubin imagon kiillottaminen, pitämällä esimerkiksi nettisivumme edustavana ja ajan tasalla. Olen myös toinen Turun Sosiologi -lehden päätoimittajista.

”Kiitos työstäsi, jonka ansiosta Ruonavaaran lempeä ilme tuijottaa yllemme Sklubihuoneella ajasta ikuisuuteen.”

”Pitää Sklubilaiset ajan tasalla asiassa kuin asiassa!”

 

Aino Pohjanvirta – Index

Miun tehtävänä Index-vastaavana on toimia sekä Sklubin että Indexin hallituksissa ja varmistaa, et tieto kulkee näiden kahden organisaation välillä. Indexissä toimin yhtenä kopona ja Sklubissa myös toisena häirintäyhdyshenkilönä.

”Järjestötoiminnan liikkuva tietopankki ja yleisesti huikee muidu!”

”Kysy mitä vaan, Aino tietää!”

”Kiitos, että jaksat meitä lapsia vielä. Emme ole valmiit selviämään ilman sinua.

”Outo murre, mutta muuten tosi kiva”

 

Veera Heikkilä – SYY-vastaava

Toimin hallituksessa SYY-vastaavana. Edustan Sklubia SYY-Turun hallituksessa ja vastaan tiedonvälityksestä molempien hallitusten välillä.

Oon ihan mukava, mutta en ole erityisen hauska.

”Sanoin jo fuksiviikoilla, että toivottavasti Veera tulee meidän kanssa hallitukseen koska tunnuit siltä, että kuulut sinne ja sinun kanssa on mukava tehdä hommia.”

”Kilpailee Sklubin pisimpien hiusten tittelistä yhdessä vpj Kaisan kanssa. Tilanne tällä hetkellä tasan!”

 

Essi Ahlroth – SKOM-vastaava

Törkeää Turun murretta puhuva hallitusjäärä ja ikuinen realisti (pessimisti).

Hoitelen suhteita Kompleksin suuntaan ja koitan kattoo tuutoreiden perään. Lisäksi harrastan huutelua ja perinteiden puolustamista. On mun pärstä täällä jo sen verran kauan roikkunut, et ei varmaan enempää tarvii avautua. 🙂

”Mitä Essi ei tiedä Sklubista, ei ole olennaista!”

”Essi on meidän hallituskonkari joka puolustaa Sklubin rakkaita perinteitä henkeen ja vereen!”

”Edes kandiuudistus ei saa tätä tyttöä lannistumaan!”

 

Ilmari Helva – sosiaalipoliittinen- ja hyvinvointivastaava

Toimin hallituksessa sopona eli sosiaalipoliittisena vastaavana sekä myös hyvinvointi- ja liikuntavastaavana. Sosiaalipoliittisella tasolla tehtäväni on tiedottaa jäsenistöä sosiaalipoliittisista uudistuksista toimien usein yhteistyössä kopojen kanssa, kun taas hyvinvointi- ja liikuntavastaavana olen vastuussa jäsenistön hyvinvoinnista enemmän ruohonjuuritasolla. Lisäksi toimin yhdenvertaisuusvastaavana sekä toisena häirintäyhdyshenkilönä. Minuun saa olla koska vain yhteyksissä jos on hyvinvointiin liittyviä ongelmia tai ideoita jäsenistön hyvinvoinnin parantamiseksi.

”Ilmo on auki!”

”Ilmari pitää huolen meidän kaikkien hyvinvoinnista. Joten jos voit pahoin, etsi Ilmari käsiisi!”

 

Tapahtumavastaavat

Anna Kuusela

Toimin hallituksessa tapahtumavastaavana, toimikuntavastaavana ja lippu-upseerina. Tykkään tapahtumista ja järjestelystä, joten tapahtumien järjestäminen on mielestäni ihan huippupuuhaa. Meihin juhliksiin saa aina olla yhteydessä ja kanssamme saa jakaa niin hyvät kuin huonotkin juhlaideat. Pidetään Sklubin lippu korkealla!

”Anna on monessa mukana ja pistää asiat myös tapahtumaan. Ihana ihminen!”

”Annalla on suuria ideoita eikä hän pelkää toteuttaa niitä!”

 

Aleksi Valo

Olen nuorekas varhaiskeski-ikäinen, joka päätyi Sklubin hallitukseen, koska tarjolla sattui olemaan osaamistani vastaava pesti juhliksena.Toisena tapahtumavastaavana tehtäväni on järjestellä tapahtumia yhdessä Annan kanssa ja siihen päälle säätää paria tulevaisuudessa odottavaa tapahtumaa muutaman ravintolan kanssa. Ideoita otetaan aina vastaan!

”Valo joka löytyy aina synkimmästäkin Turun yöstä.”

”Tällä tyypillä on bileideoita vaikka muille jakaa!”

Varajäsenet

Venla Savola

Varajäsenenä tehtäväni on auttaa muita hallituslaisia kaikessa missä apua tarvitaan. Toimin myös kulttuurivastaavana eli järjestän vuoden mittaan muutaman kulttuuriexcursion. Toimin myös Westermarck-seuran varajäsenenä.

”Sikaihana ihminen, joka tietää mihin asioihin tarttua. Sissy that walk!”

”Älkää päästäkö pj Mirkaa ja Venlaa yhdessä liikenteeseen. Tuloksena on satavarma eksyminen.”

 

Riina Kauppinen

Sklubin varajäsenenä autan hallitusta kaikessa tarpeellisessa. Olen mukana keskusteluissa, hoidan pikkuhommia sekä paikkaan hallituslaisia tarvittaessa. Toimin myös ympäristövastaavana. Rakkautta ja huonoa huumorintajua, täällä bingo!

”Minusta tuntuu aina ihanalta kuinka aidosti tunnut välittävän ympärilläsi olevista ihmisistä ja kuinka upeasti olet aina pukeutunut. Joskus vielä olemme Beyoncen backup-tanssijoita.”

”Ihana piristäjä, jolta saa voimarapsutuksia sklubihuoneella silloin kun elämä on vaan liikaa.”

 

Emil Sillanpää

Olen varajäsen vailla erityisiä vastuutehtäviä. Varsinkaan kokouksissa kukaan ei tunnu tietävän, missä milloinkin huitelen. Teen kuitenkin tarvittaessa mitä tahansa. Ihan mitä tahansa.

”Kuvauksesta päätellen sukua Jorgelle.”

”Kyllä, sukua Jorgelle. Todisteet löytyy piilotettuina Sklubihuoneelta.”

 

Jorge – Sklubin virallinen saukko

Tehtäväni on pääasiassa vain esittää oikeata saukkoa sekä toimia Sklubin epävirallisena pirtsakkana maskottina. Minut löytää useimmiten Sklubihuoneelta, mutta syksyisin vierailen myös Aurinkolahdessa, jossa osallistun nuorten jäsenten kanssa erilaisiin aktiviteetteihin. Saukkona toimimisessa kaikkein parasta on se, ettei tarvitse tehdä juuri mitään. Mutta tsempataan yhdessä Sklubi nousuun!

”Jorge hei, kantsisko sun käydä testauttaa sukupuolitaudit??”

”Saukko makes Sklubi great again”

”Muistelen lämmöllä eroottisia hetkiämme saaristolaiturilla, oi sydämeni käpy. Olimme kuin laivat yössä, eikä intohimomme voinut kestää, mutta annoit minulle rohkeutta fuksivuoteen ja uskoa itseeni.”

”Jos voisin kaiken sulle antaa, sen tekisin.”