Liity Sklubiin

Miten haen jäsenyyttä?

Jäseneksi voit liittyä lähettämällä nimesi, syntymäaikasi, kotipaikkakuntasi, opintojen aloitusvuotesi ja liittymisperusteesi (sosiaalitieteiden tai sosiaalityön opiskelija) Sklubin varapuheenjohtaja Kaisa Pietikäiselle osoitteeseen kakrpi@utu.fi. Sivuaineopiskelijoilta vaaditaan rekisteriin nimen ja kotipaikkakunnan lisäksi vapaamuotoinen jäsenhakemus.

Kuka voi liittyä?

Sosiologian klubin eli Sklubin jäseneksi voidaan hyväksyä jokainen Turun yliopiston yhteiskuntatieteellisen tiedekunnan sosiaalitieteiden laitokselle opiskelemaan hyväksytty henkilö. Yhdistyksen jäseneksi hallitus voi hyväksyä myös Turun yliopistossa sosiaalitieteitä sivuaineena opiskelevan henkilön tämän erillisestä hakemuksesta.

Paljonko se maksaa?

Ei mitään! Monista Turun yliopiston ainejärjestöistä poiketen Sklubi ei peri jäseniltään liittymismaksua.

Mitä jäsenyydellä saa?

Liittymällä jäseneksi pääset mukaan Sklubin aktiiviseen ja värikkääseen toimintaan. Sklubi järjestää bileitä, ekskursioita, hyvinvointi- sekä liikuntatapahtumia ja paljon muuta! Liittymällä jäseneksi pääset myös osallistumaan Sklubin kokouksiin. Sklubin eri viestintäkanavat tarjoavat myös ajankohtaisia tietoa Turun yliopiston, sosiologian ja opiskelijoiden asioista. Sklubin kotipaikkana toimii Sklubihuone, joka sijaitsee Turun yliopiston sosiologian laitoksen käytävällä Publicumin neljännessä kerroksessa.